Nota privind confidentialitatea si protectia datelor

Pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa va exprimati acordul ca SC Duras Media SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Duras Media SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a procesa si onora comenzile in sistemul comertului online, informarea in legatura cu promotile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii actelor de comert online, repsectiv achizitionarea produselor comerciazilate pe site-ul www.wolbar.ro. Refuzul dumneavoastra determina inacapacitatea de a produce actul de comert (imposibilitatea de a livra produsele comandate).
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere la adresa de e-mail: office@wolbar.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a efectua corecturile in cauza.

Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu.

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de SC Duras Media SRL doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor, cum ar fi:

  • Procesarea comenzilor sau a cererilor dumneavoastra in legatura cu produsele
  • Emiterea documentelor fiscale
  • Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra
  • Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru dumnreavoastra (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens)
  • Inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare

Transmiterea informatiilor catre terti

SC Duras Media SRL poate transmite catre terti doar datele necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, respectiv catre firma de curierat care efectueaza transportul.

Confidentialitate

Cont Client

SC Duras Media SRL va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul dumneavoastra de client sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate de dumneavoastra in magazinul online www.wolbar.ro

Newsletter

SC Duras Media SRL nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)

Prin newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram clientii informatii despre produsele, noutaile, evenimentele precum si ofertele speciale sau cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale. Datele dumneavoastra nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unor terte persoane.

Dezabonare newsletter

Daca veti dori sa va dezabonati de la newsletterul nostru si/sau sa nu mai primiti mesaje din partea noastra o puteti face cu un simplu click pe linkul de jos al oricarui newsletter trimis de SC Duras Media SRL. De asemenea, puteti solicita oricand dezabonarea prin trimterea unui mesaj catre office@wolbar.ro si/sau stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date.

SC Duras Media SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care este gazduit site-ul sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia SC Duras Media SRL este periodic analizata in privinta securitatii.