Definitii si Termeni

www.wolbar.ro – este proprietatea SC Duras Media SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Calea Rahovei, Nr. 266-268, Corp 5, Etaj 1, Camera 7, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/19100/2017, cod unic de inregistrare fiscala (CUI) 38487524 .

Domeniul www.wolbar.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare sunt administrate de SC Duras Media SRL in scopul comercializarii produselor prezentate in site.

Vanzator – este proprietatea SC Duras Media SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Calea Rahovei, Nr. 266-268, Corp 5, Etaj 1, Camera 7, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/19100/2017, cod unic de inregistrare fiscala (CUI) 38487524.

Cumparator – persoana fizica care efectueaza o comanda pe site-ul www.wolbar.ro

Client – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC Duras Media SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre  SC Duras Media SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Utilizator – orice persoana fizica inregistrata pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea „Termeni si Conditii”

Nume utilizator – pseudonim prin care un anumit utilizator/client/cumparator poate adauga continut pe site.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, etc.).

Favorite (Wishlist) – sectiune din cont care permite cumparatorului/utilizatorului sa isi creeze liste cu produsele favorite

Lista – pagina web din Favorite (Wishlist) in care cumparatorul/utilizatorul poate adauga produse pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi. Listele pot fi:

 • Publice: orice client/cumparator/utilizator poate vizualiza lista cumparatorului/utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, etc.)
 • Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul contului.

Site – domeniul www.wolbar.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Continut:

 • toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de bunurile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui utilizator/client/cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de utilizator/client/cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui review sau a unui alt comentariu.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Document – prezentele „Termene si Conditii”.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu de catre SC Duras Media SRL, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Documente contractuale

 1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 3. Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri si/sau servicii din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna eventualele sume achitate.
 4. Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.
 5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site vor sta la baza contractului.

Politica de vanzare online

 1. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/cumparator. Pentru motive justificate SC Duras Media SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC Duras Media SRL. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al www.wolbar.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
 2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” a site-ului www.wolbar.ro. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, SC Duras Media SRL isi rezerva dreptul de a cere clientilor/cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.
 4. SC Duras Media SRL poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SC Duras Media SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 5. Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON)
 6. In cazul platilor online, vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.
 7. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 8. Dupa achizitionarea unui bun sau serviciu, cumparatorului i se va solicita inscrierea unui review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de cumparator in momentul lansarii comenzii pe site. In acest fel, cumparatorul contribuie la informarea altor posibili utilizatori/clienti/cumparatori de pe site si se implica activ in dezvoltarea de noi servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor bunurilor.

Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul la proprietate intelectuala si industriala

 1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a SC Duras Media SRL., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
 2. Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC Duras Media SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC Duras Media SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al SC Duras Media SRL.
 3. Orice continut la care clientul/cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC Duras Media SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea SC Duras Media SRL cu referire la acel continut.
 4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.
 5. In cazul in care SC Duras Media SRL confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC Duras Media SRL pentru respectivul client/cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
 6. Nici un continut transmis catre client sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC Duras Media SRL si/sau al angajatului/prepusului SC Duras Media SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
 7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Comanda

 1. Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.
 2. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
 3. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.
 4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC Duras Media SRL in cazul platii online;
  4.3. datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
 5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, în termen de 14 de zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
  Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
  – ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  – ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
 6. In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste pe site
 7. In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract. Suma va fi returnata prin virament bancar in contul indicat de cumparator
 8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate
 9. In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

Informatii cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe site-ul nostru. Din punct de vedere legal, continutul site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumparare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, daca plasati comanda prin intermediul site-ului nostru, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare a unui produs listat pe acest site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastra, conform celor descrise în continuare.

Comanda poate fi plasata numai prin intermediul site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veti parcurge un proces simplu, la sfarsitul caruia veti confirma comanda apasand butonul „Finalizeaza comanda”. Butonul va indica in mod clar ca plasarea comenzii implica obligatia dvs. de plata. Inainte de confirmarea comenzii, sunteti intotdeauna informat cu privire la pretul total care trebuie platit si veti avea întotdeauna posibilitatea de a verifica si eventual de a corecta comanda.

Dupa plasarea unei comenzi, veti primi un e-mail prin care confirmam primirea si inregistrarea comenzii dvs. („Confirmare comanda”). Acest lucru nu inseamna că aceasta comanda a fost acceptată. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda dvs. constituie o oferta de cumparare efectuata de dvs. a unui produs listat pe site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptarii de catre noi. Contractul dintre dvs. si noi va fi format numai dupa acceptarea de catre noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasata de catre dvs, urmând a vă transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care va informăm că produsul a fost expediat („Confirmarea expedierii”). In cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, vă vom informa cu privire la aceasta situatie și vom rambursa sumele platite de catre dvs. pentru acest produse, daca este cazul, in conformitate cu dispozitiile de rambursare din sectiunea referitoare la drepturile dvs. statutare de retragere prevazute in aceste conditii de furnizare, in decurs de cel mult 7 zile de la data terminarii contractului.

Confidentialitate

 1. SC Duras Media SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.
 2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator/client cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.
 3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. SC Duras Media SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
 4. Prin inscrierea in baza de date a SC Duras Media SRL, clientul/cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai SC Duras Media SRL: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului contractului incheiat intre cumparator si vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru, cat si de alte companii cu care SC Duras Media SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si/sau a serviciilor etc.

Publicitate

 1. Newsletterele  SC Duras Media SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SC Duras Media SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
 2. In momentul in care clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de newslettere. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre vanzator in orice moment:
  — prin contactarea SC Duras Media SRL in acest sens
  — prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la vanzator.
 3. Renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

Disponibilitatea produselor

Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea produselor respective. In acest sens, in eventualitatea in care apar dificultati de aprovizionare sau daca produsele nu se mai afla in stoc, ne rezervam dreptul de a va informa cu privire la produse inlocuitoare de calitate si valoare egale sau superioare, pe care le puteti comanda. Daca nu doriti sa comandati aceste produse inlocuitoare, va vom rambursa orice sume de bani pe care le-ati platit.

Refuzul de a prelucra o comanda

Ne rezervam dreptul de a elimina orice produs de pe acest site in orice moment si/sau de a elimina sau modifica orice material sau continut de pe acest site. Cu toate ca depunem toate eforturile pentru a prelucra intotdeauna toate comenzile, pot exista circumstante exceptionale care sa ne oblige sa refuzam prelucrarea unei comenzi dupa trimiterea mesajului de „Confirmare comanda” si ne rezervam dreptul de a proceda astfel in orice moment. Nu vom avea nici o raspundere fata de dumneavoastra sau fata de orice parte terta pentru eliminarea sau modificarea oricarui material sau continut de pe acest site sau pentru neprelucrarea unei comenzi dupa trimiterea mesajului de confirmare a comenzii.

Pret – Plata- Facturare

 1. Pretul fiecarui produs va fi cel mentionat periodic pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care exista o eroare evidenta. Cu toate ca avem grija sa ne asiguram ca toate preturile indicate pe site-ul nostru sunt corecte, pot aparea erori. Daca descoperion o eroare de pret la oricare produs sau produse din comanda dumneavoastra, va vom informa cat mai curand cu putinta si va vom oferi optiunea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a o anula. Daca nu va putem contacta, comanda va fi tratata ca anulata si, daca ati platit deja produsul/produsele, va vom rambursa intreaga suma platita. Nu avem nici o obligatie sa vindem nici un produs la pretul inferior incorect daca eroarea de pret este evidenta si inconfundabila si daca ar fi putut fi recunoscuta in mor rezonabil de dumneavoastra ca fiind o eroare.
 2. Preturile produselor se pot schimba in orice moment, insa, cu exceptiile mentionate mai sus, nici o schimbare potentiala nu va afecta o comanda pentru care a fost trimisa deja „Confirmarea expedierii”.
 3. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 4. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de SC Duras Media SRL, precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau.
 5. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.
 6. Prin aceasta modalitate de comunicare cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de SC Duras Media SRL, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
 7. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre SC Duras Media SRL in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.
 8. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@wolbar.ro
 9. Datele cardului de plata ale clientului/utilizatorului/cumparatorului nu vor fi accesibile SC Duras Media SRL si nici nu vor fi stocate de catre de SC Duras Media SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate clientul/utilizatorul/cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este EuroPayment Services s.r.l., cu sediul in Str. Mizil 2C, Bl. Socum, etaj 1, Sector 3, București, 032265, Romania, Registrul Comertului J40/9950/2006, CUI RO18773866, Procesator de date cu caracter personal 5804/2007.
 10. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii tranzactiilor, la inregistrarea comenzii, cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente contului.

Livrarea bunurilor

 1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator.
 2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 3. Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
 4. Toate bunurile comercializate de catre SC Duras Media SRL sunt noi, in ambalajele originale si provin de la producator.
 5. Pachetele livrate prin intermediul firmei de curierat trebuie intotdeauna inspectate cu grija, iar in cazul in care sunt deteriorate, aveti posibilitatea de a le returna. Va recomandam sa deschideti coletul de fata cu agentii firmei de curierat (acest lucru este posibil numai dupa ce achitati contravaloarea coletului). Daca prezinta semne de deteriorare, agentul firmei de curierat va intocmi un proces verbal si il puteti returna pe loc. Daca un colet contine produse cu defecte si este demonstrat acest lucru, compania noastra isi asuma responsabilitatea.

Transferul proprietatii bunurilor

 1. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

Raspundere

 1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si/sau serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
 2. Prin crearea si utilizarea contului, clientul/utilizatorul/cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.
 3. Prin crearea contului si/sau utilizarea continutului si/sau plasarea comenzilor, clientul/utilizatorul/cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.
 4. Ulterior crearii contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor site-ului.
 5. Termenii si Conditiile site-ului pot fi modificati oricand de catre SC Duras Media SRL, acestia fiind opozabili clientilor/utilizatorilor/cumparatorilor de la data afisarii in site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Inscrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri

 1. Inscrierea de review-uri, comentarii, intrebari si raspunsuri se poate face, de catre utilizatori/clienti/cumparatori, in sectiunea “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.
 2. In momentul inregistrarii unui anumit review/comentariu/intrebare/raspuns pe site, utilizatorii/clientii/cumparatorii acorda vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.
 3. Fiecare utilizator/client/cumparator, in momentul inscrierii de review/comentariu/intrebare/raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:
  –    sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii comenzii;
  –    sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv;
  –    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
  –    sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe site astfel: orice review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;
  –    sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
  –    sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
  –     sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
  –     sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si vanzatorul;
  –    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre vanzator sau sa inscrie review-uri/comentarii/intrebari/raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
  –     sa nu utilizeze review-ul/comentariul/intrebarea/raspunsul ca mijloc de comunicare cu vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale vanzatorului inscrise pe site.
 4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui review, utilizatorul/clientul/cumparatorul va adauga si un rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta rating-ul general al produsului sau serviciului. Astfel, un review insotit de un rating mare duce la o crestere a rating-ului general, iar un review insotit de un rating mic duce la o scadere a rating-ului general.
  Utilizatorii/clientii/cumparatorii ce inscriu review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:
  –    fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;
  –    fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;
  –    fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;
  –    fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca vanzatorul.
 5. Cand un review/comentariu/intrebare sau raspuns este semnalat de catre un utilizator/client/cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii site-ului. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din site numai dupa examinarea acestora de catre vanzator.
 6. In cazul in care vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea utilizatorului/clientului/cumparatorului de a inscrie review-uri/comentarii/intrebari sau raspunsuri in sectiunea “Review-uri”.
 7. Pentru sesizari sau reclamatii legate de bunul si/sau serviciul achizitionat, cumparatorii au la dispozitie formularul de contact din cadrul site-ului sau transmiterea unui e-mail la adresa office@wolbar.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

Forta majora

 1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane iar eventualele litigii aparute intre SC Duras Media SRL si clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Feedback

Asteptam cu interes comentariile si feedback-ul dumneavoastra. Va rugam sa ne trimiteti sugestiile, comentariile si feedback-ul prin intermediul formularului de contact disponibil pe site sau la adresa de email office@wolbar.ro